Tel: 013 - 46 38 823 [email protected]

Laseren

Tot 14% van alle volwassenen krijgt een keer te maken met een schimmelnagelinfectie, medisch bekend als onychomycose. Een schimmel die zich voedt met keratine (een proteïne in de nagel) is schuldig aan deze nare infectie. Schimmelkolonies floreren in een vochtige omgeving en dringen het nagelbed binnen via de buitenrand van de nagel. De schimmelnagelinfectie kan zich als pijnlijk manifesteren, kan het lopen beïnvloeden en kan tot een negatief zelfbeeld leiden. Sommige voorgeschreven medicijnen kunnen hevige bijwerkingen vertonen en geven niet altijd het beste behandelresultaat.

Het laseren
Tijdens de behandeling wordt de laserstraal langzaam over het nagelbed bewogen. De laser genereert warmte onder de nagel midden in de schimmelkolonie. Tijdens de procedure kunt u een lichte warmte/pijnsensatie voelen. U zult het eindresultaat niet onmiddellijk kunnen zien. Na ± 8 weken kunt u al het eerste resultaat zien van een mooie, heldere en gezonde nagel. Na een periode van een aantal maanden resulteert de behandeling in een gezonde uitgroei. Twee behandelingen zijn over het algemeen voldoende! Eventuele extra behandelingen zijn afhankelijk van de ernst van de schimmelinfectie. Wij zullen de noodzaak van extra behandelingen met u bespreken evenals de juiste (na)zorg voor uw nagels om het terugkeren van de schimmel te kunnen voorkomen.
De laserbehandeling duurt ongeveer 10 minuten per voet.

De behandeling
-intake
-laseren
-over 4 weken weer laseren
-over 6/8 weken laseren
U krijgt van ons middelen mee om uw nagels thuis te behandelen.

 Wat moet u nog meer weten?
Sokken en schoenen kunnen direct na de behandeling weer gedragen worden. Neem schone sokken mee voor na de behandeling. Nagels lakken kan direct na de behandeling// gellak echter een dag later. Geen herstelperiode na de behandeling. Denk aan preventieve maatregelen voor uw sokken (wassen) en schoenen (inspuiten) Blijf na de behandeling uw middelen gebruiken om herbesmetting te voorkomen. Wij zullen uw overige vragen tijdens het intake-gesprek beantwoorden.

Andere behandelingen

Pin It on Pinterest